Inkivääri – tulehdusta hillitsevä ja niveliä hellivä juuri

Inkiväärin maku on aivan omanlaisensa ja se kuuluu ehdottomasti thaimaalaiseen, malesialaiseen ja intialaiseen keittiöön. Lisäksi inkivääri auttaa matkapahoinvointiin ja sitä käytetään nivelvaivoihin.

Inkivääriä ja inkiväärikapseleita

PITÄÄKÖ INKIVÄÄRI KUORIA? Jos onnistuu löytämään luomuinkivääriä, sitä ei tarvitse kuoria.

Inkiväärin terveyshyödyt

Kenelle inkivääristä on hyötyä?

Inkivääristä voi tutkimusten mukaan olla apua esimerkiksi nivelrikkoon liittyviin kipuihin sen sisältämien tulehdusta lievittävien yhdisteiden ansiosta. Inkivääri voi helpottaa myös matkapahoinvointia. Inkiväärivalmisteita ei suositella raskaana oleville tai verenohennus- tai diabeteslääkitystä käyttäville.
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Paljonko inkivääriä pitää syödä?

Inkiväärin saannista ei ole suosituksia. Useimmissa tutkimuksissa on käytetty 250–1 500 milligramman gramman annoksia, mutta yksimielisyyttä eri vaivojen hoidon "täsmäannoksista" ei ole.

LUE MYÖS: Miten ginseng vaikuttaa?

Inkivääri mausteena

  • Inkivääri on monipuolinen mauste, joka kuuluu erityisesti thaimaalaiseen ja intialaiseen ruokaan. INkivääritee lämmittä ihanasti ja on myös anti-inflammatorista. 3–5 g tuoretta inkivääriä vastaa noin 1–1,5 g jauhettua inkivääriä.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background