Yön yli -sämpylät
KUNTO PLUSsan toimituksessa työskentelevä kollega leipoo maailman parhaat kylmässä yön yli kohotetut sämpylät. Alta löydät reseptin terveellisiin ja herkullisiin sämpylöihin, jotka valmistuvat lisäksi käden käänteessä.
KUNTO PLUSsan toimituksessa työskentelevä kollega leipoo maailman parhaat kylmässä yön yli kohotetut sämpylät. Alta löydät reseptin terveellisiin ja herkullisiin sämpylöihin, jotka valmistuvat lisäksi käden käänteessä.
YÖN YLI KYLMÄSSÄ KOHOTETUT SÄMPYLÄT Aloita aamu tuoreilla sämpylöillä! Nämä yön yli kylmässä kohotetut sämpylät ovat täynnä kaikkea terveellistä. Lisäksi ne on todella helppo tehdä.
Lue myös: Tee itse taikinajuuri
VINKKI! Jos sämpylät ovat paistamisen jälkeen liian litteitä, käytä seuraavalla kerralla hieman enemmän jauhoja, jotta taikina on jämäkämpää eikä leviä lätyksi pellille.
YÖN YLI -SÄMPYLÄTAIKINA Vaivaa taikinaa kunnolla ja laita se yöksi jääkaappiin.
YÖN YLI -SÄMPYLÄT VALMIINA UUNIIN Muotoile sämpylät kahden ison lusikan avulla, sillä taikina on liian tarttuvaa käsin leivottavaksi.
VALMIIT YÖN YLI -SÄMPYLÄT Paista sämpylöitä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Sämpylät ovat parhaimmillaan tuoreina.