Kasvisdippi

Runsas välipala - ja silti vain vähän kaloreita.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015 teksti A. Larsen

Kasvistangot ja maapähkinädippi

  • Leikkaa 300 g kasvistankoja lehtiselleristä, porkkanasta ja paprikasta.
  • 25 g (1,5 rkl) sileää maapähkinävoita - mausta halutessasi soijakastikkeella, curryllä, sitrusmehulla tai yrteillä.
  • Ohenna maapähkinävoi vedellä, soijakastikkeella tai sitrusmehulla sopivan paksuiseksi.
  • Dippaa kasviksia maapähkinädippiin.

Guacamolea ja kasviksia – siinä yksi esimerkki KUNTO PLUSsan Fatburner Special -ohjelman maukkaista, terveellisistä resepteistä 250 kilokalorin aterioihin.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee