Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Maapähkinä... Maapähkinädippi ja kasvistankoja Runsas välipala - ja silti vain vähän kaloreita. Teksti: Anne Larsen 14. huhtikuuta 2015 Lisää suosikkeihin Poista suosikeista KUNTO PLUS -dieetin Fatburner Special -ohjelma – 15 herkullista reseptiä 13. Maapähkinädippi ja kasvistankoja 1. Tabata-smoothie2. Parmesaanilohta, suippokaalia ja raitajuurta3. Kevennetty hedelmärahka4. Uuden ajan puuro5. Valkopapukeitto6. Guacamolea ja kasviksia7. Sienimunakas8. Uunikalaa, uppomuna, bataatti- ja punajuurilastuja9. Appelsiini-jogurttivälipala10. Lämmin broilerisalaatti11. Katkaraputäytteinen avokado12. Muna-tomaatti-raejuustoannos13. Maapähkinädippi ja kasvistankoja14. Kurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia15. Mausteista jogurttibroileria ja vihreitä papuja Kasvistangot ja maapähkinädippi Leikkaa 300 g kasvistankoja lehtiselleristä, porkkanasta ja paprikasta ja varsiparsakaalia. 25 g (1,5 rkl) sileää maapähkinävoita - mausta halutessasi soijakastikkeella, curryllä, sitrusmehulla tai yrteillä. Ohenna maapähkinävoi vedellä, soijakastikkeella tai sitrusmehulla sopivan paksuiseksi. Dippaa kasviksia maapähkinädippiin.