KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Kevennetty hedelmärahka

Täydellinen välipala makeannälkää tyydyttämään.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Kevennetty hedelmärahka

1 annos

100 g skyriä tai rahkaa
100 g raejuustoa
½ tl kanelia
½ tl lakritsajauhetta
1 pieni appelsiini tai
50 g appelsiininlohkoja
50 g mustikkaa
50 g granaattiomenan siemeniä
Minttua tai sitruunamelissaa

Valmistus

  • Sekoita skyr/rahka ja raejuusto.
  • Lisää kaneli ja lakritsajauhe.
  • Fileoi appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi.
  • Lisää appelsiini, granaattiomenan siemenet ja mustikka skyriin/rahkaan.
  • Purista appelsiininlopusta mehu annokseen ja koristele annos tuoreilla mintunlehdillä.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee