Parmesaanilohta, suippokaalia ja raitajuurta

25 minuuttia
251 kcal

Pastellisävyinen keveä ja terveellinen herkkuateria.

KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Parmesaanilohta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g fileoitua lohta
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • Kourallinen herneenversoja ja tilliä
  • 150 g raitajuurta
  • 2 limetti
  • 150 g kaalia
  • 2 dl kiehuvaa vettä
  • Ripaus suolaa
  • Tuoretta parmesaania raasteena (noin 5 g)

Valmistus

  • Paista lohifeleenpalaa 12 minuuttia 200 asteisessa uunissa.

  • Huuhdo herneenversot ja tilli ja taputtele vesi pois talouspaperilla.

  • Kuori ja leikkaa raitajuuri ohuiksi viipaleiksi. Mausta tilkalla limettimehua.

  • Suikaloi kaali ja kaada suikaleiden päälle kiehuvaa vettä.

  • Lisää suolaa ja anna hautua muutama minuutti. Siivilöi kaali.

  • Annostele lautaselle lohi, kaali ja parmesaaniraaste.

  • Koristele tillillä, herneenversoilla ja limetillä.