KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Parmesaanilohta, suippokaalia ja raitajuurta

Pastellisävyinen keveä ja terveellinen herkkuateria.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015 teksti A. Larsen

Parmesaanilohta

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

100 g fileoitua lohta

Merisuolaa ja mustapippuria

Kourallinen herneenversoja ja tilliä

75 g raitajuurta

1 limetti

75 g kaalia

1 dl kiehuvaa vettä

Ripaus suolaa

Tuoretta parmesaania raasteena (noin 5 g)

Valmistus

  • Paista lohifeleenpalaa 12 minuuttia 200 asteisessa uunissa.
  • Huuhdo herneenversot ja tilli ja taputtele vesi pois talouspaperilla.
  • Kuori ja leikkaa raitajuuri ohuiksi viipaleiksi. Mausta tilkalla limettimehua.
  • Suikaloi kaali ja kaada suikaleiden päälle kiehuvaa vettä.
  • Lisää suolaa ja anna hautua muutama minuutti. Siivilöi kaali.
  • Annostele lautaselle lohi, kaali ja parmesaaniraaste.
  • Koristele tillillä, herneenversoilla ja limetillä.


ravintosisältö/annos

Energiaa: 251 kcal

Proteiinia: 23,7 g

Rasvaa: 12,1 g

Hiilihydraattia: 14 g

Kuitua: 3,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee