Parmesaanilohta, suippokaalia ja raitajuurta

25 minuuttia
251 kcal

Pastellisävyinen keveä ja terveellinen herkkuateria.

KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Parmesaanilohta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g fileoitua lohta
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • Kourallinen herneenversoja ja tilliä
  • 150 g raitajuurta
  • 2 limetti
  • 150 g kaalia
  • 2 dl kiehuvaa vettä
  • Ripaus suolaa
  • Tuoretta parmesaania raasteena (noin 5 g)

Valmistus

  • Paista lohifeleenpalaa 12 minuuttia 200 asteisessa uunissa.
  • Huuhdo herneenversot ja tilli ja taputtele vesi pois talouspaperilla.
  • Kuori ja leikkaa raitajuuri ohuiksi viipaleiksi. Mausta tilkalla limettimehua.
  • Suikaloi kaali ja kaada suikaleiden päälle kiehuvaa vettä.
  • Lisää suolaa ja anna hautua muutama minuutti. Siivilöi kaali.
  • Annostele lautaselle lohi, kaali ja parmesaaniraaste.
  • Koristele tillillä, herneenversoilla ja limetillä.

KUNTO PLUS tarjoaa monia muitakin herkullisia lohireseptejä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background