KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma.

Uunikalaa, uppomuna, bataatti- ja punajuurilastuja

Proteiinipitoinen annos: kalassa ja munassa on runsaasti proteiinia ja bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin perunassa.

torstai 26. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Uunikalaa, uppomuna, bataatti- ja punajuurilastuja

1 annos

50 g bataattia
50 g punajuurta/keltajuurta
125 g turskafilettä (tai muuta vähärasvaista vaaleaa kalaa)
½ kurkku
¼ vihreä chili
1 nippu minttua
1 limetti
1 rasia vesikrassia
1 kananmuna
1 tl vaalea etikkaa


Valmistus

  • Viipaloi bataatti ja punajuuri ohuiksi lastuiksi ja asettele ne leivinpaperille.
  • Paista juureslastuja 170-asteisessa uunissa 15 min, ja ota ne pois uunista.
  • Nosta lämpö 200 asteeseen ja kypsennä kalaa 12 min. Lisää bataatti ja punajuuri vielä viimeiseksi 5 minuuksi uudestaan uuniin.
  • Viipaloi kurkku pitkiksi suikaleiksi ja hienonna chili. Revi minttu ja kostuta se limettimehulla. Mausta merisuolalla ja murskatulla pippurilla.
  • Huuhtele ja kuivaa vesikrassi.
  • Valmista uppomuna. Ohjeen saat tästä.
  • Annostele kala, lastut, uppomuna ja vihannekset lautaselle.


Guacamolea ja kasviksia – siinä yksi esimerkki KUNTO PLUSsan Fatburner Special -ohjelman maukkaista, terveellisistä resepteistä 250 kilokalorin aterioihin.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee