KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma.

Uunikalaa, uppomuna, bataatti- ja punajuurilastuja

Proteiinipitoinen annos: kalassa ja munassa on runsaasti proteiinia ja bataatissa on kolme kertaa niin paljon proteiinia kuin perunassa.

torstai 26. helmikuuta 2015 teksti A. Larsen

Uunikalaa, uppomuna, bataatti- ja punajuurilastuja

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 30 minuuttia

Aika yhteensä: 45 minuuttia

AINEKSET

50 g bataattia

50 g punajuurta/keltajuurta

125 g turskafilettä (tai muuta vähärasvaista vaaleaa kalaa)

½ kurkku

¼ vihreä chili

1 nippu minttua

1 limetti

1 rasia vesikrassia

1 kananmuna

1 tl vaalea etikkaa

Valmistus

  • Viipaloi bataatti ja punajuuri ohuiksi lastuiksi ja asettele ne leivinpaperille.
  • Paista juureslastuja 170-asteisessa uunissa 15 min, ja ota ne pois uunista.
  • Nosta lämpö 200 asteeseen ja kypsennä kalaa 12 min. Lisää bataatti ja punajuuri vielä viimeiseksi 5 minuuksi uudestaan uuniin.
  • Viipaloi kurkku pitkiksi suikaleiksi ja hienonna chili. Revi minttu ja kostuta se limettimehulla. Mausta merisuolalla ja murskatulla pippurilla.
  • Huuhtele ja kuivaa vesikrassi.
  • Valmista uppomuna. Ohjeen saat tästä.
  • Annostele kala, lastut, uppomuna ja vihannekset lautaselle.


ravintosisältö/annos

Energiaa: 268 kcal

Proteiinia: 19,2 g

Rasvaa: 19,1 g

Hiilihydraattia: 5,9 g

Kuitua: 0,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee