KUNTO PLUS -dieetti: Uppomuna parsan ja ilmakuivatun kinkun kera

5 minuuttia
255 kcal

Ihanan värikäs lounas!

Uppomuna parsan ja ilmakuivatun kinkun kera - vain 250 kcal

Uppomuna parsan ja ilmakuivatun kinkun kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g vihreää parsaa
  • 2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 2 keskikokoinen kananmuna
  • Valkoviinietikkaa
  • Merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • 4 Viipale ilmakuivattua kinkkua
  • 20 g parmesaanilastuja
  • 40 g mustia oliiveja (= 5 kpl kivellisiä oliiveja)

Valmistus

  • Katkaise parsoista puisevat päät pois kohdasta, josta ne luontaisesti katkeavat, kun taivutat parsanvarren loppupäätä.

  • Keitä vettä kattilassa ja lisää hieman suolaa. Kun vesi kiehuu kunnolla, lisää parsat.

  • Nosta ne vedestä 30 sekunnin jälkeen lautaselle ja kaada päälle oliiviöljyä. Peitä parsat foliolla ja pyyhkeellä, jotta parsat pysyvät lämpiminä.

  • Kuumenna samaan aikaan parsojen keitinveden kanssa vettä toisessa kattilassa kananmunan uppokeittämiseen. Lorauta tilkka etikkaa veteen.

  • Riko kananmuna pieneen kulhoon. Tee veteen pyörre vispilällä, ja laske kanamuna varovasti pyörteeseen. Pidä vesi juuri kiehumaisillaan, se eisaa kiehua. Uppomuna on valmis 2 ½ minuutin jälkeen, jolloin muna on puolikypsä.

  • Nosta muna reikäkauhalla lautaselle. Lisää päälle ripaus suolaa ja vastajauhettua pippuria. Asettele viereen kinkku, parmesaanilastut ja oliivit.

  • Huom! Mikä tahansa ilmakuivattu kinkku käy.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background