Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Guacamolea... Guacamolea ja kasviksia 10 minuuttia 255 kcal Rapsakat kasvikset ja guacamole ovat ihanteellinen iltapäivän välipala. Teksti: Anne Larsen 25. helmikuuta 2015 KUNTO PLUS -dieetin ravanpoltto-ohjelma. Guacamolea ja kasviksia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 1 avokadoa 2 rkl sitruunamehua 2 valkosipulinkynsi 2 tl raastettua inkivääriä 2 rkl avokadoöljyä tai ekstra neitsytoliiviöljyä Merisuolaa ja rouhittua mustapippuria 100 g sydänsalaattia (pikkusalaattia) 200 g eri väristen kukkakaalien (tai kukka- ja parsakaalin) kukintoja 2 nippu minttua tai sitruunamelissaa Guacamolen valmistus Halkaise avokado, poista kivi. Kaavi hedelmäliha lusikalla astiaan. Hienonna avokado haarukalla ja sekoita avokado sitruunamehuun, puristettuun valkosipuliin, inkivääriin ja oliiviöljyyn. Mausta suolalla ja pippurilla. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet. Dippaile salaattia ja kukkakaalia guacamoleen ja nauti yrttejä niiden kanssa. Avokado