KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Lämmin broilerisalaatti

Runsaasti rouskuvia kasviksia ja paljon proteiinia.

torstai 26. helmikuuta 2015 teksti A. Larsen

Lämmin broilerisalaatti

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

50 g keitettyä broileria

1 valkosipulinkynsi

1 tl ekstra-neitsytoliiviöljyä

100 g lehtikaalia

¼ tl chilirouhetta

Merisuolaa ja mustapippuria

7 kirsikkatomaattia

½ porkkanaa

2 rkl raejuustoa (4,5 % rasvaa)

Pieni nippu ruohosipulia

¼ sitruunan mehu

Valmistus

  • Silppua valkosipuli mahdollisimman hienoksi.
  • Poista lehtikaalista lehtiruoti. Pilko lehtikaali sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuullota valkosipuli. Lisää chili ja kaali, kuullota.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Halkaise tomaatit. Leikkaa porkkana ohuiksi viipaleiksi.
  • Lisää broileri, tomaatti ja porkkana.
  • Koristele raejuustolla ja ruohosipulilla ja lisää sitruunamehu.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 252 kcal

Proteiinia: 10,1 g

Rasvaa: 10,5 g

Hiilihydraattia: 33,7 g

Kuitua: 8,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee