Valkopapukeitto

30 minuuttia
252 kcal

Vähärasvainen tulinen valkopapukeitto.

KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Valkopapukeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 40 g valkopapuja
  • 1 sipulia
  • 2 valkosipulinkynsi
  • Tuoretta inkivääriä (2 viipaletta)
  • ½ tl murskattua chiliä
  • 4 tl ekstra neitsyoliiviöljyä
  • 8 dl kasvilientä
  • 200 g paprikaa
  • 200 g palmukaalia tai savoijinkaalia
  • 2 lehtisellerin varsi
  • Tuoretta chiliä maun mukaan

Valmistus

  • Liota papuja 8 tuntia. Huuhdo pavut. Keitä 35 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä. Voit kypsentää isomman erän ja pakastaa annnoksina myöhempää käyttöä varten.

  • 20 g kuivattuja papuja vastaa 40 g liotettuja keitettyjä papuja.

  • Lohko sipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet ja inkivääri pienemmiksi paloiksi.

  • Paista pehmeiksi oliiviöljyssä. Lisää chilirouhe ja kasvisliemi.

  • Suikaloi paprika, kaali ja lehtiselleri.

  • Kiehauta ja lisää keittoon hiukan suolaa jatka kypsentämistä alhaisella lämmöllä 5 minuuttia.

  • Lisää pavut ja jatka vielä 5 minuuttia.

  • Mausta keitto suolalla ja pippurilla.

  • Viipaloi chili suikaleiksi. Arvioi sopiva chilin määrä maistamalla. Osan pilkotusta chilistä voi tarjota myös keiton päällä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background