Valkopapukeitto
Vähärasvainen tulinen valkopapukeitto.
Vähärasvainen tulinen valkopapukeitto.
KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma
Liota papuja 8 tuntia. Huuhdo pavut. Keitä 35 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä. Voit kypsentää isomman erän ja pakastaa annnoksina myöhempää käyttöä varten.
20 g kuivattuja papuja vastaa 40 g liotettuja keitettyjä papuja.
Lohko sipuli ja leikkaa valkosipulinkynnet ja inkivääri pienemmiksi paloiksi.
Paista pehmeiksi oliiviöljyssä. Lisää chilirouhe ja kasvisliemi.
Suikaloi paprika, kaali ja lehtiselleri.
Kiehauta ja lisää keittoon hiukan suolaa jatka kypsentämistä alhaisella lämmöllä 5 minuuttia.
Lisää pavut ja jatka vielä 5 minuuttia.
Mausta keitto suolalla ja pippurilla.
Viipaloi chili suikaleiksi. Arvioi sopiva chilin määrä maistamalla. Osan pilkotusta chilistä voi tarjota myös keiton päällä.