Kurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

25 minuuttia
253 kcal

Paahdettuja hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia.

Hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 8 hokkaidokurpitsaviipaletta (200 g kurpitsaa)
  • 4 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • 100 g rucolaa
  • 50 g fetajuustoa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • Sitruunamehua

Valmistus

  • Leikkaa 4–6 kurpitsaviipaletta ja voitele ne teelusikallisella oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda kurpitsaviipaleita kuorineen 190 asteessa 20 minuuttia.

  • Huuhtele ja kuivaa rucola.

  • Murenna fetajuusto ja sekoita rucolan kanssa. Lisää kurpitsaveneet. Ripottele päälle parmesaanilastuja.

  • Lisää lopuksi sitruunamehua ja teelusikallinen oliiviöljyä.