Kurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

Paahdettuja hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015 teksti A. Larsen

Hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

4–6 hokkaidokurpitsaviipaletta (200 g kurpitsaa)

2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä

Merisuolaa ja mustapippuria

50 g rucolaa

25 g fetajuustoa

15 g parmesaanijuustoa

Sitruunamehua

Valmistus

  • Leikkaa 4–6 kurpitsaviipaletta ja voitele ne teelusikallisella oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda kurpitsaviipaleita kuorineen 190 asteessa 20 minuuttia.
  • Huuhtele ja kuivaa rucola.
  • Murenna fetajuusto ja sekoita rucolan kanssa. Lisää kurpitsaveneet. Ripottele päälle parmesaanilastuja.
  • Lisää lopuksi sitruunamehua ja teelusikallinen oliiviöljyä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 253 kcal

Proteiinia: 13,6 g

Rasvaa: 17,8 g

Hiilihydraattia: 11,6 g

Kuitua: 3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee