Kurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

25 minuuttia
253 kcal

Paahdettuja hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia.

Hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 8 hokkaidokurpitsaviipaletta (200 g kurpitsaa)
  • 4 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • 100 g rucolaa
  • 50 g fetajuustoa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • Sitruunamehua

Valmistus

  • Leikkaa 4–6 kurpitsaviipaletta ja voitele ne teelusikallisella oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda kurpitsaviipaleita kuorineen 190 asteessa 20 minuuttia.

  • Huuhtele ja kuivaa rucola.

  • Murenna fetajuusto ja sekoita rucolan kanssa. Lisää kurpitsaveneet. Ripottele päälle parmesaanilastuja.

  • Lisää lopuksi sitruunamehua ja teelusikallinen oliiviöljyä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background