Kurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

Paahdettuja hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia.

keskiviikko 15. huhtikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Hokkaidokurpitsaveneitä ja rucola-fetasalaattia

1 annos

4–6 hokkaidokurpitsaviipaletta (200 g kurpitsaa)
2 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
Merisuolaa ja mustapippuria
50 g rucolaa
25 g fetajuustoa
15 g parmesaanijuustoa
Sitruunamehua

LUE MYÖS: Miksi kannattaa syödä kurpitsaa

Valmistus

  • Leikkaa 4–6 kurpitsaviipaletta ja voitele ne teelusikallisella oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda kurpitsaviipaleita kuorineen 190 asteessa 20 minuuttia.
  • Huuhtele ja kuivaa rucola.
  • Murenna fetajuusto ja sekoita rucolan kanssa. Lisää kurpitsaveneet. Ripottele päälle parmesaanilastuja.
  • Lisää lopuksi sitruunamehua ja teelusikallinen oliiviöljyä.

Kurpitsaa painonhallintaan

Guacamolea ja kasviksia – siinä yksi esimerkki KUNTO PLUSsan Fatburner Special -ohjelman maukkaista, terveellisistä resepteistä 250 kilokalorin aterioihin.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee