Taateli-suklaakakku

50 minuuttia
137 kcal

Ihana suklaakakku on aina varma hitti. Kokeile KUNTO PLUSsan hieman terveellisemmäksi tuunattua versiota ja ihastu täyteläiseen makuun.

TAATELI-SUKLAAKAKKU - täynnä fantastista makua.

© wichmann+bendtsen

Taateli-suklaakakku

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 palaa

  • ¼ banaani
  • munaa
  • 16 g taateleita
  • 16 g mantelijauhoa
  • 4 g kaakaojauhetta
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¼ tilkka suolaa

Kuorrutus:

  • 16 g taateleita
  • ¼ rkl kaakaojauhetta
  • ¼ dl vettä
  • marjoja

Valmistus:

  • Soseuta banaani ja taatelit. Lisää muna ja sekoita joukkoon kuivat aineet.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun, noin 14x24 cm uunivuokaan.
  • Kypsennä 180 asteessa 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
  • Soseuta kuorrutuksen taatelit, sekoita joukkoon kaakaojauhe ja vesi. Levitä kakulle. Tarjoa kakun kanssa tuoreita marjoja tai soseuta pakastemarjoista marjamelba kastikkeeksi.

VINKKI! Kakku on hyvää sellaisenaankin, ilman kuorrutusta. Silloin kaloreitakin kertyy vähemmän.

VINKKI! Upota veitsi kuumaan veteen jokaisen viillon jälkeen, niin paloista tulee siistejä.