Läpsi peppu hereille

Monen pakaralihakset ovat kuin horroksessa, koska niitä ei käytetä riittävästi. Tartu (kirjaimellisesti!) asiaan ja virvoita peppu terhakaksi.

perjantai 25. toukokuuta 2018 teksti I FORM

Saattaa tuntua ääliömäiseltä läpsiä ja vaivata peppuaan, mutta se kannattaa. Stimulaatio nimittäin aktivoi takamuksen hermotusta, jolloin vähäisestä käytöstä horteeseen vaipuneet pakaralihakset piristyvät ja terhakoituvat. On yksilöllistä, kumpi toimii paremmin, hieronta vai läimäyttely, joten kannattaa kokeilla, kumpi tehoaa omalla kohdalla. 

Venyttele lantionseudun lihaksia

Jos lantionseudun lihakset ovat kireät, pakaralihaksetkaan eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä saat 4 lonkankoukistajia venyttävää harjoitetta. Lonkankoukistajien venyttely valmistaa peppua ottamaan vastaan treeniä.

Läpsi peppua

Läpsi peppua avokämmenellä voimaa säästämättä. Ihossa on runsaasti tuntoaistinsoluja, jotka ovat yhteydessä hermostoon. Pepun läpsiminen aktivoi hermojärjestelmää ja tehostaa lihasten supistumista ja sitä kautta kiinteyttää. 

Vaivaa peppua kuin taikinaa

Lihasten liitoskohdissa on erityisen paljon hermopäätteitä, joten kankkujen, pepun ja selkälihasten rajapintojen puristeleminen, paineleminen ja venyttäminen aktivoi hermoratoja ja tehostaa lihasten supistumista. Vaivaa lihasten liitoskohtia voimakkaasti muttei niin lujaa, että se käy kipeää. Hiero lihasten syrjiä 20–30 sekuntia, niin lihakset aktivoituvat.

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee