Terveellinen joulunajan juhlapöytä

Kun juhla-ateria kootaan nyyttikestiperiaatteella, ja eri ruokalajien valmistaminen jaetaan eri henkilöiden vastuulle, kukaan ei joudu raatamaan kohtuuttomasti keittiössä.

Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella!

Joulunpyhät tarjoavat paljon mahdollisuuksia viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Valitettavasti tarjoamisten ja muiden muotoseikkojen kanssa stressaaminen tahtoo pilata ilon. Kuntoplussalla on hyvä joulurauhan resepti: kutsu ystävät ja perhe juhla-aterialle, joka toteutetaan nyyttikestiperiaatteella. Näin jokainen saa osallistua tarjottavien valmistamiseen eikä kenenkään tarvitse hoitaa kaikkea yksin. Aikaa jää enemmän leppoisalle yhdessäololle. Ohjeet sopivat paitsi joulunpyhiin yhtä hyvin myös uuteenvuoteen tai loppiaiseen. Anna kutsuttujen valita tänne kokoamistamme ohjeista, minkä niistä kukin haluaa valmistaa ja tuoda aterialle. Ruuat sopivat kaikki samalle ateriakokonaisuudelle, ja ohjeet ovat kaikkien saatavilla tämän sivun linkeistä. Kaikkia lajeja ei tarvitse tarjota, mutta toki niinkin voi tehdä! Ohjeet ovat kaikki tavallisesta kinkku-laatikkolinjasta poikkeavia ja kaiken lisäksi myös perinteisiä suomalaisia joulunajan antimia keveämpiä ja terveellisempiä. Vain mausteet ovat jossain määrin jouluisia.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia

Terveellisen joulunajan juhlapöydän ohjeet löydät seuraavista linkeistä:

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background