Nyhtöankkaa ja balsamicopunajuuria
Nyhtöankassa ei ole nahka eikä rasva mukana. Lisukkeetkin ovat kevyitä: balsamicolla marinoitua punajuurta ja punasipulia.
Nyhtöankassa ei ole nahka eikä rasva mukana. Lisukkeetkin ovat kevyitä: balsamicolla marinoitua punajuurta ja punasipulia.
Herkullista ja trendikästä juhlaruokaa.
Keitä ankan rintafileitä tunti vedessä, johon on lisätty laakerinlehdet ja 1 rkl suolaa.
Poista lihasta rasva ja revi liha säikeiksi kahdella haarukalla.
Kuumenna uuni 190 asteeseen.
Pese punajuuret ja kypsennä niitä uunissa tunnin ajan.
Lohko ja leikkaa punasipulit ohuiksi viipaleiksi ja kuullota niitä hetki öljyssä paistinpannussa. Lisää balsamiviinietikka ja siirappi.
Hauduta 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää tähtianikset.
Lohko punajuuret ja sekoita palat punasipuliln joukkoon. Tarjoa lisukkeena.
Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.