Marjaisa lehtikaali-fetasalaatti

70 minuuttia
266 kcal

Terveellinen, ravitseva lisuke lehtikaalista, mustasta riisistä, fetasta ja marjoista. Sopii mainiosti vahvan lihan seuraksi.

Vaihtoehtoinen, terveellinen lisuke juhlaruuille.

Marjaisa lehtikaali-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 40 g mustaa riisiä
  • Merisuolaa
  • 66 g lehtikaalia
  • ⅓ rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 41 g karhunvatukoita, vadelmia, marja-aronioita, mustaherukoita tms.
  • 16 g kuivattuja mustikoita
  • pieni nippu minttua
  • 50 g fetajuustoa

Kastike

  • ⅓ dl oliiviöljyä
  • ⅓ rkl karkeaa dijoninsinappia
  • ¼ dl omenaviinietikkaa
  • Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Huuhdo ja kuivaa marjat. Huuhdo ja kuivaa lehtikaali.

  • Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää kaali ja kuullota sitä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kaali talouspaperille valumaan.

  • Hienonna minttu.

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike suolalla sekä pippurilla.

  • Asettele kaali, riisi, tuoreet marjat, kuivatut mustikat ja minttu tarjoiluastiaan ja murenna fetajuusto joukkoon.

  • Kaada kastike salaatin päälle.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background