Raikas juhlasalaatti

30 minuuttia
146 kcal

Kylmäsavulohta, fenkolia ja sitrushedelmiä.

Terveellistä, erilaista juhlaruokaa.

Kylmäsavulohisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • greippi
  • fenkolia
  • Merisuolaa ja mustapippuria
  • ⅓ rasia rucolaa
  • 1 appelsiinia
  • pieni nippu tilliä
  • 100 g kylmäsavulohta

Valmistus

  • Purista greipistä mehu kulhoon.

  • Poista fenkolista kanta ja tarvittaessa pari ulointa kerrosta.

  • Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi (vihannesleikkurilla) ja pane suikaleet greippimehun kanssa kulhoon. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

  • Huuhdo ja kuivaa rucola.

  • Leikkaa appelsiineista kuoret pois.

  • Fileoi applelsiininlohkot: Ota appelsiini käteen ja leikkaa lohkot veitsellä irti kalvoista.

  • Hienonna tilli.

  • Annostele fenkoli, rucola, appelsiininlohkot, tilli ja lohi tarjolle.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background