Terveellistä, erilaista juhlaruokaa.

Raikas juhlasalaatti

Kylmäsavulohta, fenkolia ja sitrushedelmiä.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Kylmäsavulohisalaatti

6 annosta

1 greippi
2 fenkolia
Merisuolaa ja mustapippuria
1 rasia rucolaa
3 appelsiinia
1 pieni nippu tilliä
300 g kylmäsavulohta


Valmistus

  • Purista greipistä mehu kulhoon.
  • Poista fenkolista kanta ja tarvittaessa pari ulointa kerrosta.
  • Leikkaa fenkoli ohuiksi suikaleiksi (vihannesleikkurilla) ja pane suikaleet greippimehun kanssa kulhoon. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
  • Huuhdo ja kuivaa rucola.
  • Leikkaa appelsiineista kuoret pois.
  • Fileoi applelsiininlohkot: Ota appelsiini käteen ja leikkaa lohkot veitsellä irti kalvoista.
  • Hienonna tilli.
  • Annostele fenkoli, rucola, appelsiininlohkot, tilli ja lohi tarjolle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee