Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta
Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas.
Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas.
Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella!
Sekoita maitorahka, kaprikset ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pane kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Valuta sillifileet.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenat oikein ohuiksi viipaleiksi ja valuta niille sitruunamehua, etteivät ne tummu.
Annostele vesikrassi, omenaviipaleet, punasipuli, silli ja kastike tarjolle.
Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.