Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella!

Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas.

keskiviikko 26. marraskuuta 2014 teksti Anne Larsen & Martin Kreutzer

Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

6 annosta

6 maustesillifileetä
1 punasipuli
2 omenaa
1 sitruuna
2 ruukkua vesikrassia

Kastike

200 g rahkaa
3 rkl valutettuja kapriksia
1 pieni nippu tilliä
Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita maitorahka, kaprikset ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Pane kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  • Valuta sillifileet.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenat oikein ohuiksi viipaleiksi ja valuta niille sitruunamehua, etteivät ne tummu.
  • Annostele vesikrassi, omenaviipaleet, punasipuli, silli ja kastike tarjolle.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee