Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella!

Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas.

keskiviikko 26. marraskuuta 2014 teksti M. Kreutzer ja A. Larsen

Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

6 annosta

6 maustesillifileetä
1 punasipuli
2 omenaa
1 sitruuna
2 ruukkua vesikrassia

Kastike

200 g rahkaa
3 rkl valutettuja kapriksia
1 pieni nippu tilliä
Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita maitorahka, kaprikset ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Pane kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  • Valuta sillifileet.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenat oikein ohuiksi viipaleiksi ja valuta niille sitruunamehua, etteivät ne tummu.
  • Annostele vesikrassi, omenaviipaleet, punasipuli, silli ja kastike tarjolle.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee