Terveellisiä reseptejä Päivällinen Silliä, om... Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta 15 minuuttia 186 kcal Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 25. marraskuuta 2014 Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella! Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 maustesillifileetä ⅓ punasipuli ½ omenaa ⅓ sitruuna ½ ruukkua vesikrassia Kastike 66 g rahkaa 1 rkl valutettuja kapriksia ⅓ pieni nippu tilliä Merisuolaa ja mustapippuria Valmistus Sekoita maitorahka, kaprikset ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Pane kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Valuta sillifileet. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenat oikein ohuiksi viipaleiksi ja valuta niille sitruunamehua, etteivät ne tummu. Annostele vesikrassi, omenaviipaleet, punasipuli, silli ja kastike tarjolle. Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä. KalaOmenaJouluruuat