Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

15 minuuttia
186 kcal

Silli kuuluu sekä pitopöytään että juhlapöytään. Tämä sillisalaatti on sekä raikas että maukas.

Kata juhlapöytä nyyttikestiperiaatteella!

Silliä, omenaa, punasipulia ja kapriskastiketta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 maustesillifileetä
  • punasipuli
  • ½ omenaa
  • sitruuna
  • ½ ruukkua vesikrassia

Kastike

  • 66 g rahkaa
  • 1 rkl valutettuja kapriksia
  • pieni nippu tilliä
  • Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita maitorahka, kaprikset ja hienonnettu tilli keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Pane kastike jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
  • Valuta sillifileet.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa omenat oikein ohuiksi viipaleiksi ja valuta niille sitruunamehua, etteivät ne tummu.
  • Annostele vesikrassi, omenaviipaleet, punasipuli, silli ja kastike tarjolle.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.