Porchettaa, uuniomenaa ja sipuleita
Täyteläisiä makuja: runsaalla salvialla maustettua possua, uuniomenaa ja -punasipulia sekä glaseerattuja salottisipuleita.
Täyteläisiä makuja: runsaalla salvialla maustettua possua, uuniomenaa ja -punasipulia sekä glaseerattuja salottisipuleita.
Salviapossu saa veden kielelle.
Pane uuni lämpiämään 150 asteeseen.
Hiero suolaa lihan pintaan ja levitä salvianlehdet päälle.
Pane liha uunivuokaan ja kypsennä uunissa 4 tuntia.
Ellei lihan pinta ole rapea, nosta lämpö 220 asteeseen ja jatka kypsentämistä 10 minuuttia.
Lihan pitäisi olla niin pehmeää, että sitä pystyy repimään kahdella haarukalla.
Peitä foliolla ja anna vetäytyä kuumassa vuoassa tarjoiluun asti.
Poista omenista siemenkota ja työnnä reikiin salviaa.
Nosta uuninlämpö 200 asteeseen, kun olet ottanut lihan uunista.
Pane sipulit uuniin ja kypsennä niitä 20 minuuttia.
Pane omenat uuniin ja jatka paistamista 20 minuuttia.
Paloittele sipulit ja paista ne oliiviöljyssä paistinpannussa pehmeiksi.
Lisää siirappi ja sekoita hyvin.
Annostele lihaviipaleet, uuniomenat ja -sipulit sekä glaseeratut salottisipulit tarjolle.
Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.