2000-luvun katkarapucocktail

15 minuuttia
135 kcal

Päivitetty versio 70- ja 80-lukujen klassikkoalkupalasta moderniin juhlapöytään.

Katkarapu-granaattiomenacocktail sikurinlehdessä

2000-luvun katkarapucocktail

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • punasikuri (radicchio eli punasalaatti) tai tavallinen salaattisikuri
  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • pieni nippu tilliä
  • granaattiomena

Kastike

  • 66 g pehmeää maitorahkaa
  • 1 rkl majoneesia
  • ¼ luomusitruunan mehu
  • ⅔ rkl tomaattipyreetä
  • ¼ tl cayennenpippuria
  • ⅔ tl worcesterkastiketta
  • ⅓ tl konjakkia
  • Tabascoa
  • Merisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  • Aloita kastikkeesta niin saat sen viileään vetäytymään muiden valmistelujen ajaksi.

  • Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja mausta kastike maun mukaan tabascolla, suolalla ja pippurilla.

  • Huuhdo salaatit. Kuivaa katkaravut. Hienonna tilli.

  • Naputtele granaattiomenan kuorta napakasti kauhalla.

  • Halkaise granaattiomena ja käännä puolikkaita ulospäin niin, että saat kaavittua siemenet irti. TAI: Leikkaa granaattiomenasta kanta pois ja tee kuoreen neljä matalaa pystyviiltoa. Avaa granaattiomena lohkoiksi. Raaputa siemenet kulhoon ja poista valkoiset kalvot.

  • Levitä sikurinlehdet vadille. Lusikoi päälle katkaravut, granaattiomenan siemenet, tilli ja kastike.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background