Nettitreeni Ruokalista Reittisuunnittelu Reseptit
Etsi
Oma sivu
    Nettitreeni Ruokalista Reittisuunnittelu Reseptit
Sulje
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • Treeni ja ravinto
    • Proteiinilaskuri
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • BMI-laskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Raskaus
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Nizzasalaatti
Viikko 16

Mukana muna

Pääsiäisviikolla laitetaan munaruokia!

Jos vain on munia, niistä saa aina syötävää. Monikäyttöinen kananmuna maistuu keitettynä, uppomunina, paistettuna, munakokkelina, pannulla paistettuna munakkaana tai uunimunakkaana.

Pääsiäisviikon aluksi nautitaan munakaswrap kana-tomaatti-pestotäytteellä. Seuraavana päivänä tarjotaan herkullista japanilaista ramen-keittoa, jossa on broileria ja nuudeleita ja johon aina kuuluu keitetty muna.
Nyt afsnit
Keskiviikkona kurvataan italiaan ja nautitaan terveellinen versio klassikosta pasta carbonara, jonka kastikkeessa on kananmunaa.

Torstaina paistetaan uunissa bataattia, häränsilmiä, punasipulia ja punaista paprikaa. Tarjoa lisäksi esimerkiksi vihreää salaattia tai tomaattisalaattia.

Perjantaina tehdään ylellinen nizzansalaatti, jossa on pikapaistettua tuoretta tonnikalaa, vihreitä papuja, perunaa, oliiveja ja keitetty muna.

Jos viikonloppunakin vielä maistuvat kananmunat, tarjoa brunssilla avokado-uppomunaleipiä – yllättävän helppoa. Pääsiäispöytään vahvempia makuja saa tarjoamalla sinapilla ja chilillä maustettuja paholaisen munia.

Hyvää ruokahalua ja pääsiäistä!

Maanantai
Munakas broileri-pinaattitäytteellä
Lounas

Broilerilla ja pinaatilla täytetty munakas

Maukas ja terveellinen broileri-pinaattitäytteinen munakas sisältää runsaasti kylläisyyttä tuovaa proteiinia.

407 kcal
20 minuuttia
Tiistai
Ramen, jossa on broileria, riisinuudelia, munaa ja edamameja
Päivällinen

Ramen, jonka jokainen osaa valmistaa

Terveellinen ja supermaukas arkiruoka, joka valmistuu helpommin kuin uskotkaan – kokeile ramenkeittoa, johon reseptissämme tuovat makua ja täyttävyyttä broileri, nuudelit ja värikkäät kasvikset.

490 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Pasta carbonara ja tomaattisalaattia
Päivällinen

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

Päivitimme suosikkipastan hieman terveellisemmäksi – taivaallisesta mausta tinkimättä. Buon appetito!

594 kcal
30 minuuttia
Torstai
Paistettuja munia, paprikaa ja bataattia uunipellillä marmoripöydällä.
Lounas

Bataattia, paistettuja munia, punasipulia ja punaista paprikaa

Munat ja bataatti ovat hyvä ja täyttävä yhdistelmä. Paprikan, sipulin ja valkosipulin kanssa uunissa ne valmistuvat helposti.

462 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Nizzasalaatti
Päivällinen

Nizzansalaatti

Ylellinen nizzansalaatti tuo kesän mieleen ja kielelle - ja valmistaminen vie vain puoli tuntia!

449 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Avokadoa ja uppomuna ruisleivällä
Aamiainen

Avokadoa ja uppomuna paahdetulla ruisleivällä

Aloita aamusi herkullisella klassikolla, josta saat roppakaupalla täyttävää proteiinia. Tämä kaunokainen pitää sinut kylläisenä pitkään!

381 kcal
10 minuuttia
Farvede æg _FI

Viikon vinkki

Monen värisiä pääsiäismunia

Jos pääsiäispöydässä tarjotaan keitettyjä munia, kuoriin saa hienoja sävyjä, kun laittaa keitetyt munat luonnonväriainekylpyyn.

  • Keltaiset pääsiäismunat: Kuumenna pienessä kattilassa vesi kiehuvaksi ja lisää siihen 1 tl suolaa, 1 rkl etikkaa ja 3 rkl kurkumaa ja anna kiehua noin 15 minuuttia. Upota jäähtyneet keitetyt kananmunat veteen ja anna värjäytyä noin 30 minuuttia.

  • Siniset pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 200 g mustikkasurvosta tai 200 g punakaalisilppua.

  • Pinkit pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 200 g punajuurta.

  • Kultaiset pääsiäismunat: Käytä kurkuman sijasta 6–8 keltasipulin kuoret.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    KUNTO PLUS
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • ASIASKASPALVELU
    • Itsepalvelu
    • Puh. +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoitukset: KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Evästeasetukset
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot