Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

30 minuuttia
594 kcal

Kokeile KUNTO PLUSSAN herkullista ja helppoa pasta carbonaraa ja tomaattisalaattia – helppoa, terveellistä ja herkullista arkiruokaa parhaimmillaan.

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

HELPPOA, TERVEELLISTÄ JA HERKULLISTA – kokeile pasta carbonaraamme!

© wichmann+bendtsen

Pasta carbonara ja tomaattisalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g täysjyväspagettia
  • 100 g kalkkunapekonia
  • 1½ dl kevytruokakermaa
  • 1 muna
  • 20 g parmesaania
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 2 salottisipulia
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 4 kevätsipulin vartta

Tomaattisalaatti

  • 3 tomaattia
  • ½ punasipulia
  • 1 kourallinen kalamataoliiveja
  • oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa

Valmistus

  • Viipaloi tomaatit ja sipuli. Levitä tomaattiviipaleet vadille ja sipuli ja oliivit päällle. Pirskota oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja koristele basilikalla.
  • Keitä pasta niin että siihen jää vielä puruvaraa.
  • Suikaloi ja paista pekoni.
  • Sekoita kerma, muna, parmesaaniraaste ja suola.
  • Silppua sipuli ja kuullota öljytilkassa. Ota lämpö pois päältä ja lisää kermaseos. Siivilöi pasta ja lisää kastikkeeseen.
  • Sekoita silputtu kevätsipuli ja pekoni pastan joukkoon.
  • Tarjoa pasta syvältä lautaselta.

VINKKI! Italiassa korvataan usein osa kastikkeen kermasta pastan keitinvedellä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background