Pinaattimunakas

15 minuuttia
243 kcal

Pinaattimunakas on terveellinen ja täyttävä aamupala ja se valmistuu vartissa.

Pinaattimunakas, tomaattia ja paprikaa

HYVÄÄ HUOMENTA! Pinaattimunakas saa päivän käyntiin herkullisesti ja terveellisesti.

© wichmann+bendtsen

Pinaattimunakas

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 4 munaa
  • 4 rkl maitoa
  • 4 kourallista pinaattia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 punaista paprikaa
  • 2 kourallista kirsikkatomaatteja

Valmistus

  • Vispaa munat ja maito.
  • Silppua pinaatti, lisää munakasmassaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kuumenna öljy.
  • Kaada munamassa pannulle ja anna sen hyytyä ja paistua pohjasta kauniin ruskeaksi kaikessa rauhassa.
  • Kun munakas on läpikypsä, käännä reuna toisen päälle puolikuuksi.
  • Tarjoa munakkaan kanssa tomaatteja ja paprikaa.

VINKKI! Vielä täyttävämpi munakas syntyy kun paistat ensin pannulla herkkusieniviipaleita ja lisäät sitten munamassan.