L.A. bowl: bataattia ja kurkumakastiketta
Tämä kulhoruoka on täydellinen yhdistelmä makeita, suolaisia, happamia ja miedon täyteläisiä makuja. Hyviä herkkuhetkiä!
Tämä kulhoruoka on täydellinen yhdistelmä makeita, suolaisia, happamia ja miedon täyteläisiä makuja. Hyviä herkkuhetkiä!
Kuori ja kuutioi bataatti. Keitä pehmeäksi miedossa suolavedessä noin 10–15 minuuttia.
Murskaa juustokuminansiemenet morttelissa. Hienonna bataatti kulhossa haarukalla. Lisää muut pihvien ainekset ja sekoita.
Jaa massa 8 osaan, painele pihveiksi ja ripottele päälle tattarijauhoa.
Kypsennä leivinpaperin päällä 200 asteessa 15 min. Nosta lämpö 250 asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pihvit ovat päältä rapeita ja kullanruskeita ja meheviä sisältä.
Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele kukkakaali, mango, tomaatit ja avokado.
Kiehauta pavut.
Sekoita kastikeainekset.
Paista mustakaaliin pannulla oliiviöljyssä vähän väriä niin, että kaali myös kutistuu kasaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda kurpitsan- tai pinjansiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.
Jaa mustakaali kahteen kulhoon, lisää kvinoa ja bataattipihvit, kukkakaali, mango, tomaatti, avokado, pavut ja vadelmat. Lisää annoksiin ruokalusikallinen kastiketta. Ripottele päälle siemenet ja koristele viinisuolaheinällä.
VINKKI! Kokoa oma kulhoruoka: pohjusta hiilihydraatilla, täydennä proteiinilla, muista kasvikset, lisää tekstuuria ja kruunaa kastikkeella.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: