Kulhosushi
Ammenna inspiraatiota japanilaisesta keittiöstä ja kokkaa lounaaksi tai päivälliseksi värikäs kulhosushi.
Ammenna inspiraatiota japanilaisesta keittiöstä ja kokkaa lounaaksi tai päivälliseksi värikäs kulhosushi.
Aloita kaalista: Suikaloi kaali. Kiehauta etikka, vesi, hunaja ja suola. Kaada kaalien päälle. Anna seistä 2–3 tuntia.
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kiehauta edamamepavut.
Viipaloi sienet, silppua sipuli ja kuutioi avokado ja lohi.
Pikapaista sienet soijakastikkeessa kuumalla pannulla.
Sekoita kastikeainekset.
Paahda seesaminsiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.
Jaa riisi, kasvikset, lohi ja inkivääri kulhoihin. Lisää annoksiin 1 dl marinoitua kaalia ja 1 rkl kastiketta. Ripottele seesaminsiemenet päälle.
VINKKI! Nopein tapa marinoida kaali on kiehauttaa se marinointiliemessä, mutta silloin kaalin väri haalistuu.
LUE MYÖS: Täydellinen uunilohi – paisto-opas ja 15 herkullista uunilohireseptiä
Sivustossa ja sovelluksessa mm: