Lisää kasviksia lounaspöytään

Kevyt, kasvispainotteinen lounas on raskasta ateriaa parempi valinta myös loppupäivän vireyden kannalta.

tiistai 4. helmikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

  • Ota evääksi täytetty ruissämpylä, jossa päällimmäinen puolikas on vaihdettu kesäkurpitsaviipaleeseen. Käytä täytteeksi esimerkiksi suikaloitua suippokaalia, tonnikalasalaattia, punasipulia ja kapriksia.
  • Suippokaaliwrap: Kääri broileripalat ja lehtikaalipestoa suippokaalinlehteen. Lisäkkeeksi sopivat höyrytetty parsakaali ja vuohenjuusto.

  • Lounassalaatti: Kokeile esimerkiksi kaalisalaattia tai rucolaa tms., ohuita raakoja maa-artisokkaviipaleita, granaattiomenan siemeniä ja hyvää kastiketta, jossa on oliiviöljyä, dijoninsinappia, akaasiahunajaa, suolaa ja sitruunamehua.

  • Voitele ruisleipäviipaleet hernesoseella ja levitä kahden viipaleen väliin lihapullia ja palsternakkaraastetta.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee