Lisää vihreää päivällispöytään

Päivällisen lisukkeet ovat usein silkkaa tärkkelystä ja tyhjiä kaloreita. Vaihda tyhjä tärkkelys kunnnon kasviksiin.

tiistai 4. helmikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Jännittäviä päivällisvaihtoehtoja:

  • Lasagne, jossa puolet pastalevyistä on vaihdettu suikaloituun suippokaaliin.

  • Jauhelihakastike ja kesäkurpitsaspagetti. Tee kesäkurpitsasta kasvisleikkurilla ohuita spagettimaisia suikaleita.
  • Hampurilainen, jonka sämpylänä on portobelloherkkusienen lakit tai munakoisoviipaleet tai uunissa kypsennetyt palsternakkaviipaleet.

  • Keitto, jossa on erilaisia kasviksia: bataattia, palsternakkaa, maa-artisokkaa tai parsakaalia. Ne tekevät soseutetusta keitosta pehmeän ja kermamaisen.

  • Sushirulla, jossa riisi on vaihdettu monitoimikoneessa hienonnettuun kukkakaaliin tai parsakaaliin. Voitele leväarkki tuorejuustolla, levitä päälle ”riisi” sekä täyte ja kääri rullalle. Leikkaa paloiksi. Täytteeksi lohta, avokadoa, retiisejä, punajuurta ja pinaattia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee