80
g
hyvää majoneesia (keltuaisista ja oliiviöljystä)
2
tl
chiliöljyä
veitsenkärjellinen stevia-makeutusjauhetta
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
Valmistus
Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä. Paista öljyssä paistinpannussa 5–7 minuuttia koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
Leikkaa tonnikala ohuiksi suikaleiksi; varaa puolet rullan päälle.
Leikkaa paprikasta ohuita, suoria suikaleita.
Aseta norileväarkki makisu-bambualustalle ja levitä tuorejuusto noriarkin pitkälle sivulle. Jätä yläreunasta 5 cm tyhjäksi.
Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali. Levitä puolet kalasta ja jäljellä olevat kasvikset poikittain raidaksi levyn keskelle. Kääri levy tiukalle rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia ja leikkaa se sitten 8 osaan. Aseta joka palaselle tonnikalanpalanen.
Valmista chilimajoneesi ja jaa se suupalojen päälle. Majoneesi säilyy jääkapissa kaksi viikkoa. Se sopii myös dippaukseen soija-wasabikastikkeen sijasta.