Kukkakaali-tonnikala-paprika-tuorejuustomaki

30 minuuttia

Kokeile ennakkoluulottomasti uusia ja erilaisia makuja sushissa.

Vasemmalla tiikerirapumaki Oikealla kukkakaali-tonnikala-paprika-tuorejuustomaki

Kukkakaali-tonnikala-paprika-tuorejuustomaki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 160 g tuoretta tonnikalaa
  • 300 g kukkakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 norileväarkki
  • 80 g tuorejuustoa
  • 30 g punaista paprikaa
  • 6 g ruohosipulisilppua

Chilimajoneesi

  • 80 g hyvää majoneesia (keltuaisista ja oliiviöljystä)
  • 2 tl chiliöljyä
  • veitsenkärjellinen stevia-makeutusjauhetta
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Raasta kukkakaali raastinraudan karkeimmalla terällä. Paista öljyssä paistinpannussa 5–7 minuuttia koko ajan sekoittaen. Anna jäähtyä.
  • Leikkaa tonnikala ohuiksi suikaleiksi; varaa puolet rullan päälle.
  • Leikkaa paprikasta ohuita, suoria suikaleita.
  • Aseta norileväarkki makisu-bambualustalle ja levitä tuorejuusto noriarkin pitkälle sivulle. Jätä yläreunasta 5 cm tyhjäksi.
  • Levitä tuorejuuston päälle kukkakaali. Levitä puolet kalasta ja jäljellä olevat kasvikset poikittain raidaksi levyn keskelle. Kääri levy tiukalle rullalle. Anna rullan levätä 10 minuuttia ja leikkaa se sitten 8 osaan. Aseta joka palaselle tonnikalanpalanen.
  • Valmista chilimajoneesi ja jaa se suupalojen päälle. Majoneesi säilyy jääkapissa kaksi viikkoa. Se sopii myös dippaukseen soija-wasabikastikkeen sijasta.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background