Nettitreeni Ruokalista Reittisuunnittelu Reseptit
Etsi
Oma sivu
    Nettitreeni Ruokalista Reittisuunnittelu Reseptit
Sulje
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • Treeni ja ravinto
    • Proteiinilaskuri
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • BMI-laskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Raskaus
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti
Viikko 47

Käytetään kaalia!

Kaali on superterveellistä, ja kun käytössäsi on hyviä reseptejä, huomaat, että se voi myös maistua tosi hyvältä. Tutustu tämän viikon ruokalistaan.

Kaali on kasvisten aatelia varsinkin terveellisyyden suhteen. Siinä on kuitua, vitamiineja, karvasaineita ja antioksidantteja.

Kaiken muun hyvän lisäksi kaali on kevyttä, halpaa, ympäristöystävällistä, täyttävää, ruuansulatusta edistävää ja suolistobakteerien herkkua.

Elimistö kiittää, kun tarjoilet tällä viikolla kaalia jokaisena päivänä.

Ruokalistalla on kaksi herkullista kaalisalaattia ja maukas possupata riisin ja parsakaalin kera. Jos hullaannut täysin kaaliin, voit korvata ruskean riisin kukkakaaliriisillä.

Kaalia löytyy myös viikon lämpimistä ruuista, kuten herkullisesta broilericurrysta, kaalimuhennoksesta ja maistuvista kukkakaalipihveistä.

Viikonlopun herkuksi ei sentään ole kehitelty kaalikakkua, vaan banaanikakkua, jossa ei ole sokeria eikä voita, mutta siinä on ihana, runsas suklaakuorrute. Oikein hyvää ruokahalua!

Lue myös: Näin opit pitämään kaalista

Maanantai
Suippokaalisalaatti.
Päivällinen

Suippokaalisalaatti

Purppuranpunainen suippokaali on ilo silmälle, ja se sisältää myös muhkeasti vitamiineja – mutta hyvin kevyesti kaloreita. Lue lisää punaisesta suippokaalista ja testaa helppo ja herkullinen salaattireseptimme.

514 kcal
30 minuuttia
Tiistai
Kaali-broilericurry, reseptit
Päivällinen

Kaali-broilericurry

Uudistettu, kaalilla kevennetty versio kana-kookoscurrysta.

615 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Kukkakaalipihvejä ja kaalimuhennosta, reseptit
Päivällinen

Kukkakaalipihvejä ja kaalimuhennosta

Kukkakaalit ovat herkullinen, kaikille sopiva vaihtoehto päivällispöytään. Yhdistä pihvit herkulliseen kaalimuhennokseen ja tarjoa tomaattien kera.

488 kcal
30 minuuttia
Torstai
Possupata, riisiä ja parsakaalia
Päivällinen

Possupata, riisiä ja parsakaalia

Possupata on kylmään talvisäähän sopiva lämmittävä ruoka. Terästimme tätä versiota parsakaalilla ja porkkanoilla.

637 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Lohinyytit ja kuskussalaattia, reseptit
Päivällinen

Lohinyytit ja kuskussalaattia

Maukasta lohta käden käänteessä – kokeile herkullisia lohinyyttejä kuskussalaatin kera, niin tiedossa on taatusti maistuva päivällinen.

535 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
banaanikakku ja suklaaganache
Leivonnaiset

Terveellinen ja helppo banaanikakku ja suklaaganache

Säästät lähes puolet tavallisen suklaakuorrutetun banaanikakun kaloreista. Resepti on lisäksi superhelppo ja lopputulos taivaallinen!

236 kcal
1 tuntia
punakaalia, parsakaalia, ruusukaalia, valkokaalia

Viikon vinkki vinkki

Raasta, silppua ja suikaloi!

Kaali maistuu parhaalta hienonnettuna.

Kaali kannattaa siis raastaa, suikaloida ja silputa mahdollisimman hienoksi. Kuitupitoinen kaali saa hienontamisesta mukavamman suutuntuman, ja siitä tulee ruuansulatuksellekin helpommin käsiteltävää.

Jos kaalin suikaloiminen veitsellä tympii, kaalin hienontamiseen käyvät erinomaisesti erilaiset vihannesleikkurit ja monitoimikoneet.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    KUNTO PLUS
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • ASIASKASPALVELU
    • Itsepalvelu
    • Puh. +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoitukset: KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Evästeasetukset
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot