Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kaali-broi... Kaali-broilericurry 30 minuuttia 615 kcal Uudistettu, kaalilla kevennetty versio kana-kookoscurrysta. Teksti: Anne Larsen 4. tammikuuta 2015 KAALI-BROILERICURRY – Kaalin uudet ulottuvuudet Kaali-broilericurry Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafileetä ¼ valkokaali suikaleina ½ suippokaali suikaleina 2 rkl persiljasilppua 1 suuri salottisipuli 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä 1 rkl currytahnaa ½ tl chilijauhetta tai -hiutaleita 1 tl raastettua kurkumanjuurta tai 1 tl kurkumajauhetta Merisuolaa ja mustapippuria 2 dl kookosmaitoa 2 dl kasvis- tai kanalientä Tuoretta korianteria Valmistus Paloittele broilerifileet sopiviksi suupaloiksi. Suikaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää curry, chili ja kurkuma. Sekoita huolellisesti. Lisää suikaloitu kaali, 1 rkl suolaa ja persilja, sekoita hyvin. Lisää kookosmaito ja kana/kasvisliemi ja anna kiehahtaa. Lisää broilerinpalat ja anna ruuan poreilla noin 15 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna persilja ja korianteri, ja koristele ruoka ripottelemalla niitä reilusti sen päälle. Lue myös: Broileri-kasviscurry ja riisiä SuippokaaliValkokaaliCurryBroileri