Eikö vatsasta tahdo tulla millään litteää? Täältä saat tietoa, vinkkejä ja neuvoja.

© iStock

Miksi vatsamakkara ei häviä

Kun vatsamakkarat eivät katoa treenillä eivätkä ruokavaliolla, syy voi olla jokin näistä 8 tekijästä.

maanantai 23. toukokuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Syöt ahkerasti hedelmiä, harrastat runsaasti liikuntaa ja puurrat ahkerasti vatsalihasliikkeitä viikko toisensa jälkeen.

Silti pieni makkara vatsan päältä ei katoa. Selitys voi olla esimerkiksi piilevä ummetus, stressi tai se, etteivät tekemäsi liikkeet harjoita oikeita vatsalihaksia.

Vaikka tekisi kaiken ohjeiden mukaan, litteä vatsa voi silti jäädä haaveeksi. Paljastamme 8 syytä, joiden vuoksi vatsamakkarasta voi olla vaikea päästä eroon.

Oletko ollut siinä uskossa, että vatsarutistuksilla saisi litteän vatsan, mutta katkerasti huomannut, että satojen rutistusten sarjat eivät tuota tulosta edes kuukausien saatossa?

Motivaatio on vaikea säilyttää, kun rehkiminen ei tuota tulosta, ja juuri vatsamakkaroista erron pääseminen on usein harmittavan vakeaa.

Sen lisäksi, että pömpöttävä vatsa pilaa ilon tyköistuvista vaatteista, se on lisäksi terveydelle haitallinen.

Ohjeet litteän vatsan saamisesta ovat yksi KUNTO PLUSsan lukijoiden eniten toivomista aiheista.

Terveellinen ravitsemus ja runsas liikunta OVAT tie litteään vatsaan, mutta tiellä saattaa olla esteitä, jotka saavat vatsamakkarat istumaan sitkeästi vartalossa. Oheisissa artikkeleissa käsittelemme kahdeksaa tavallisinta litteän vatsan vihollista, ja annamme keinoja voittaa esteet ja saada tavoiteltu litteä vatsa.

LUE MYÖS: Ummetusta? Näin voit päästä eroon ummetuksesta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee