Tehosta energiankulutusta viiden treenin viikko-ohjelmalla

Viidellä viikottaisella treenillä tehostat energiankulutustasi roimasti! Ohjelmaan sisältyy kuuden harjoitteen lihastreeni kolmesti viikossa sekä kaksi viikottaista kestävyystreeniä.

Nainen vetää hikisenä henkeä treenin jälkeen.

ENERGIANKULUTUS Laadimme tehokkaan ohjelman, jolla saat energiankulutuksen nousemaan – hikeä säästämättä!

© Wichmann+bendtsen

Näin saat energiankulutukseen lisää tehoa

Kun tavoitteena on kasvattaa energiankulutusta, kannattaa panostaa sekä lihasmassan kasvattamiseen että kestävyyskuntoa kohottavaan harjoitteluun – ja antaa palaa jokaisessa treenissä!

Tässä ohjelmassa treenataan 5 kertaa viikossa – kolmesti viikossa tehdään kuuden tehoharjoitteen lihaskuntotreeni ja kahdesti viikossa omavalintainen kestävyystreeni.

Lihaskuntotreenissä välineinä ovat kahvakuula ja jumppamatto.

Treenivideot: Treenaa yhdessä KUNTO PLUSsan omavalmentajan kanssa

Ohjaaja tekee harjoitteet kanssasi videolla! Katso treeni puhelimestasi tai siirrä se television näytölle. Valmentajamme treenaa kanssasi koko ohjelman läpi.

KÄYNNISTÄ VIDEO TÄÄLTÄ

Lihastreeni

Mitä enemmän lihasmassaa, sitä tehokkaammin energiaa kuluu. Ohjelman kuusi koko kehoa treenaavaa tehokasta harjoitetta kuormittavat suurten lihasryhmien – kuten jalkojen, pakaroiden ja keskivartalon – lisäksi useita muita lihaksia.

Ohje:

Katso harjoitekohtaiset ohjeet alta.

  • Lämmittele aluksi 5–10 minuuttia.
  • Tee jokaista kuutta harjoitetta 15 toistoa niin rivakkaan tahtiin kuin pystyt. Siirry toistojen jälkeen aina suoraan seuraavaan harjoitteeseen ilman taukoa.
  • Pidä viimeisen harjoitteen jälkeen minuutin tauko ja aloita uusi sarja.
  • Tee yhteensä 5 sarjaa.

Jos virtaa vielä riittää, tee 5 sarjan jälkeen vielä pari lisäsarjaa.

Aerobinen treeni

Aerobisella treenillä pyritään lisäämään energian kulutusta entisestään. Treeni tehdään kohtuullisella tai korkealla teholla, ja syke saa kohota reippaasti niin, että et pysty puhumaan puuskuttamatta.

Ohje:

Voit valita minkä tahansa sykettä nostavan lajin. Esimerkiksi juoksu, pyöräily tai soutulaite- tai crosstrainer-harjoittelu sopivat mainiosti.

  • Lämmittele ensin 5-10 minuuttia.
  • Tee sitten 30 minuutin treeni täydellä teholla.

LUE MYÖS: Soutulaite treenaa kaikkia suuria lihasryhmiä

Jälkipoltto

Kun treenit tehdään kovalla teholla, niin kutsuttu jälkipoltto jatkuu elimistössä vielä useita tunteja treenin jälkeen. Palkintona tehokkaasta treenistä energiankulutus pysyy pitkään tavallista korkeammalla vaikka treeni on jo loppunut.

Meiltä saat treeniohjelmat niin juoksuun, lihaskuntoharjoitteluun, joogaan kuin crossfit-harjoitteluunkin – ja moneen muuhun. Valitse juuri omiin tavoitteisiisi istuva ohjelma täältä.