Karhunvatukkajääpalat

Erilaiset jääpalat kivennäisveteen tai vaikkapa kuohuviiniin.

sunnuntai 1. tammikuuta 2012 teksti KUNTOPLUS

Karhunvatukkajääpalat

4 kuutiota/annos

AINEKSET

karhunvatukoita tai vadelmia

marjamehutiivistettä

vettä

Valmistus


Pane 2 marjaa jääkuutiotarjottimen jokaiseen lokeroon. Lisää jokaiseen lokeroon 2 tl mehutiivistettä ja vettä niin paljon, että lokerot tulevat täyteen. Pakasta.

Tarjoile coctaillaseista. Voit halutessasi jäähdyttää laseja ensin 10 minuuttia jääkaapissa. Pane lasiin myös lusikka ja/tai pilli.

Annostele 4 marjajääkuutiota per annos. Täytä lasit kivennäisvedellä tai vaikkapa kuohuviinillä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 59 kcal

Proteiinia: 0,8 g

Rasvaa: 0,6 g

Kuitua: 2,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee