Mustikkainen kaakaosemifreddo
Semifreddo on italiaa ja tarkoittaa ”puolikylmää”. Vaikka semifreddo tuntuu ihanan kermaiselta, sen voi valmistaa vähärasvaisista maitotuotteista.
Semifreddo on italiaa ja tarkoittaa ”puolikylmää”. Vaikka semifreddo tuntuu ihanan kermaiselta, sen voi valmistaa vähärasvaisista maitotuotteista.
Tarvitset 4 kulhoa.
Lisää joukkoon 200 g mustikoita. Kaada seos pitkänomaiseen vuokaan (tilavuus n. 2 litraa). Vuoan voi vuorata ensin tuorekelmulla, jolla valmis jäädyke on helppo nostaa tarjolle.
Pakasta vähintään 4 - 6 tuntia. Tarjoa jäädyke joko viipaloituna tai annoksina lopuilla mustikoilla koristeltuna.
*Mikä on semifreddo? Semifreddo on italiaa ja tarkoittaa ”puolikylmää”. Pehmeään massaan on helppo sekoittaa herkullisia lisukkeita, kuten hedelmiä. Vaikka semifreddo tuntuu ihanan kermaiselta, sen voi valmistaa vähärasvaisista maitotuotteista.*