Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

Täyttävä sämpylä sopii mainiosti esimerkiksi lounaaksi tai tuhdimmaksi välipalaksi.

Tonnikalatäytteinen sämpylä

Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

2 annosta

2 täysjyväsämpylää
4 rkl majoneesia
1 sydänsalaatti
2 kourallista herneenversoja tai vesikrassia
1 salaattisipuli
200 g valutettuja tonnikalapaloja
2 rkl kaprista

Valmistus

  • Halkaise sämpylät ja voitele leikkauspinnat majoneesilla.
  • Huuhtele salaatti ja versot ja kuivaa talouspaperilla. Viipaloi salaattisipuli.
  • Lado toiselle sämpylänpuolikkaalle sydänsalaattia, tonnikalaa, sipulia, versoja ja kapriksia. Nosta kansi päälle ja tarjoa.

Kaipaatko vinkkejä helppoihin päivällisruokiin? KUNTO PLUSsan sivustolta saat reseptit terveellisiin aterioihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 509 kcal
Proteiinia 33,8 g
Rasvaa 23,9 g
Hiilihydraattia 2,9 g
Kuitua 5,6 g

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background