Tonnikalatäytteinen sämpylä
© wichmann+bendtsen

Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

Täyttävä sämpylä sopii mainiosti esimerkiksi lounaaksi tai tuhdimmaksi välipalaksi.

torstai 5. lokakuuta 2017 teksti Anne Larsen ja Helle Carlsen

Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

2 annosta

2 täysjyväsämpylää
4 rkl majoneesia
1 sydänsalaatti
2 kourallista herneenversoja tai vesikrassia
1 salaattisipuli
200 g valutettuja tonnikalapaloja
2 rkl kaprista

Valmistus

  • Halkaise sämpylät ja voitele leikkauspinnat majoneesilla.
  • Huuhtele salaatti ja versot ja kuivaa talouspaperilla. Viipaloi salaattisipuli.
  • Lado toiselle sämpylänpuolikkaalle sydänsalaattia, tonnikalaa, sipulia, versoja ja kapriksia. Nosta kansi päälle ja tarjoa.

Kaipaatko vinkkejä helppoihin päivällisruokiin? KUNTO PLUSsan sivustolta saat reseptit terveellisiin aterioihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 509 kcal
Proteiinia 33,8 g
Rasvaa 23,9 g
Hiilihydraattia 2,9 g
Kuitua 5,6 g 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee