Poista punasipuleista uloin, kuivakuori.
Kypsennä sipuleita 190-asteisessauunissa 25 minuuttia.
Keitä kvinoapakkauksen ohjeen mukaanja valuta se hyvin.
Kuumenna 1 rkloliiviöljyä suuressa kattilassa.
Lisääpinaatti ja 1 tl suolaa. Kuumenna,kunnes pinaatti on painunutkokoon.
Valuta pinaatti siivilässäjuuri ennen tarjoilua.
Painele siitäkevyesti kaikki kosteus pois.
Paista salvianlehdet öljytilkassapienessä paistinpannussa.
Kääntelelehtiä, kunnes ne ovatimeneet vähän öljyä ja muuttuneetrakenteeltaan rapeiksi.
Nosta lehdettalouspaperin päälle valumaanja ripottele niille suolaa.
Kuivaa tonnikalapihvit ja hieroniiden pintaan oliiviöljyä.
Grillaa taipaista pihvejä kuumassa pannussamolemmilta puolilta pari minuuttia,kunnes ne ovat tummuneetpinnalta, mutta ovat sisältä vieläraakoja.
Annostele tonnikalapihvit pinaatinlehtienpäälle tarjolle.
Levitä friteeratut salvianlehdet päälle.
Lisää annoksiin punasipuli,kvinoa ja sitruunalohkot.