Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

25 minuuttia
336 kcal

Tässä huikean herkullinen, superterveellinen ja täyttävä lehtikaalisalaatti, jossa maistuvat omenat, granaattiomena ja paahdetut mantelit.

Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

TÄYTTÄVÄ SALAATTI – runsaasti herkullisia makuja!

© Thomas Dahl

Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g lehtikaalia
  • ½ granaattiomena
  • ½ avokado
  • 1 omenaa
  • 15 g manteleita

Vinegretti

  • ½ rkl dijoninsinappia
  • ½ rkl vaaleaa hunajaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenasiiderietikkaa

Valmistus

  • Lohko omena ja kuutioi avokado.
  • Nostele ainekset sekaisin kulhossa.
  • Paahda manteleita 5 minuuttia, rouhi ja ripottele salaattiin.
  • Sekoita sinappi ja hunaja, vispaa öljy joukkoon ja lisää omenasiiderietikka. Pirskota salaattiin ja tarjoa loppu erikseen.

VINKKI!

  • Lehtikaalin hieman karvas maku leppyy mukavasti makealla ja rapealla omenalla, viinirypäleillä, taateleilla tai marjoilla.
  • Paahda lisäkkeeksi kikherneitä.