Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

25 minuuttia
336 kcal

Tässä huikean herkullinen, superterveellinen ja täyttävä lehtikaalisalaatti, jossa maistuvat omenat, granaattiomena ja paahdetut mantelit.

Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

TÄYTTÄVÄ SALAATTI – runsaasti herkullisia makuja!

© Thomas Dahl

Omena-avokado-lehtikaalisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g lehtikaalia
  • ½ granaattiomena
  • ½ avokado
  • 1 omenaa
  • 15 g manteleita

Vinegretti

  • ½ rkl dijoninsinappia
  • ½ rkl vaaleaa hunajaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl omenasiiderietikkaa

Valmistus

  • Lohko omena ja kuutioi avokado
  • Nostele ainekset sekaisin kulhossa.
  • Paahda manteleita 5 minuuttia, rouhi ja ripota salaattiin.
  • Sekoita sinappi ja hunaja, vispaa öljy joukkoon ja lisää omenasiiderietikka. Pirskota salaattiin ja tarjoa loppu erikseen.

VINKKI! Lehtikaalin hieman karvas maku leppyy mukavasti makealla ja rapealla omenalla, viinirypäleillä, taateleilla tai marjoilla.

VINKKI! Paahda lisäkkeeksi kikherneitä.