Avokadoreseptejä
Grillattua avokadoa


Herkkua avokadosta

Guacamolen jo kaikki osaavat – me annamme vinkit uusiin tapoihin käyttää avokadoa ruoanlaitossa niin, että saat kaiken ilon irti tästä superterveellisestä herkusta.

maanantai 8. huhtikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Inspiraatiota avokadokokkailuun

Herkullinen vihreä avokado sisältää runsaasti terveellisiä ravintoaineita, ja sillä kannattaakin herkutella vaikka useamminkin viikossa. Ja huoli pois – avokadosta voi tehdä muutakin kuin guacamolea, jos texmex alkaa tökkiä. Samettisen pehmeä ja miedon, lähes pähkinäisen makunsa ansiosta avokado sopii mainiosti esimerkiksi salaatteihin, dippeihin, mousseihin ja smoothieihin.

Annamme tässä helpot vinkit siihen, miten voit käyttää tätä terveellistä herkkuhedelmää arjen aterioissa monin eri tavoin.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.

Avokado syöjänsä terveenä pitää

Avokado sisältää runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia, kuitua ja magnesiumia. Avokado kannattaa kokeilla esimerkiksi kastikkeissa sekä leivän päällä.

Oletko sinäkin avokadon ystävä? Lue, miksi avokadolla herkuttelussa ei tarvitse ujostella

Avokadoreseptejä

Alle olemme koonneet parhaat avokadoreseptimme päivän eri aterioille sekä makeannälän tehokkaaseen tainnuttamiseen – olkaa hyvät!

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee