Herkkua avokadosta

Guacamolen jo kaikki osaavat – me annamme vinkit uusiin tapoihin käyttää avokadoa ruoanlaitossa niin, että saat kaiken ilon irti tästä superterveellisestä herkusta.

Avokadoreseptejä

Inspiraatiota avokadokokkailuun

Herkullinen vihreä avokado sisältää runsaasti terveellisiä ravintoaineita, ja sillä kannattaakin herkutella vaikka useamminkin viikossa. Ja huoli pois – avokadosta voi tehdä muutakin kuin guacamolea, jos texmex alkaa tökkiä. Samettisen pehmeä ja miedon, lähes pähkinäisen makunsa ansiosta avokado sopii mainiosti esimerkiksi salaatteihin, dippeihin, mousseihin ja smoothieihin.

Annamme tässä helpot vinkit siihen, miten voit käyttää tätä terveellistä herkkuhedelmää arjen aterioissa monin eri tavoin.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.

Avokado syöjänsä terveenä pitää

Avokado sisältää runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia, kuitua ja magnesiumia. Avokado kannattaa kokeilla esimerkiksi kastikkeissa sekä leivän päällä.

Oletko sinäkin avokadon ystävä? Lue, miksi avokadolla herkuttelussa ei tarvitse ujostella

Avokadoreseptejä

Alle olemme koonneet parhaat avokadoreseptimme päivän eri aterioille sekä makeannälän tehokkaaseen tainnuttamiseen – olkaa hyvät!

Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background