Vihdoinkin terveellinen suklaamousse!

Suklaa-avokadomousse

Suloinen suklainen mousse, joka saa pikantin pähkinäisen aromin hasselpähkinöistä.

torstai 23. lokakuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Suklaa-avokadomousse

2 annosta

1 suuri avokado
3 tuoretta taatelia (poista kivet)
20 g hasselpähkinöitä
20 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)
1 luomulimetin raastettu kuori ja mehu
¼ dl soijamaitoa
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljajauhetta
1/6 tl steviaa
1 kourallinen tuoretta minttua

Koristeeksi

Tuoretta minttua ja hasselpähkinöitä


Valmistus

  • Levitä hasselpähkinät pellille ja paahda niitä 175-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  • Pane kaikki aineet tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita pari minuuttia niin, että moussesta tulee sileää ja pehmeää.
  • Jos mousse maistuu kitkerältä, lisää vaniljajauhetta ja steviaa.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee