Katkarapuceviche avokadopedillä

20 minuuttia

Päivitetty versio takavuosien suosikista katkarapucocktailista.

Katkarapuceviche avokadopedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g suuria katkarapuja
  • 1 valkosipulin kynsi
  • hyppysellinen silputtua chiliä
  • ½ tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • ½ punasipulia
  • 1 pieni tomaatti
  • kourallinen (pavun)ituja
  • 1 rkl silputtua sitruunamelissaa
  • 1 iso avokado
  • ½ luomusitruunaa
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 200 g suuria katkarapuja
  • 1 valkosipulin kynsi
  • hyppysellinen silputtua chiliä
  • ½ tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • ½ punasipulia
  • 1 pieni tomaatti
  • kourallinen (pavun)ituja
  • 1 rkl silputtua sitruunamelissaa
  • 1 iso avokado
  • ½ luomusitruunaa
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä

Kastike

  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl kreikkalaista jogurttia
  • ½ luomulimettiä, raasta myös kuori
  • 1 tl steviaa
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Sekoita öljy, vesi, suola, pippuri, chili, inkivääri ja valkosipuli marinadiksi.
  • Lisää katkaravut ja anna niiden marinoitua jääkaapissa muiden ainesten valmistelun ajan.
  • Soseuta avokado karkeasti sitruunamelissan ja sitruunan kanssa
  • Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua punasipuli ja tomaatti.
  • Sekoita kastike
  • Levitä avokadosose pediksi.
  • Sekoita katkaravut, tomaatti ja punasipuli ja annostele seos avokadososeen päälle
  • Annostele päällimmäiseksi idut, tarjoa kastikkeen kera.