Katkarapuceviche avokadopedillä

Päivitetty versio takavuosien suosikista katkarapucocktailista.

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

(2 annosta)

200 g suuria katkarapuja
1 valkosipulin kynsi
hyppysellinen silputtua chiliä
½ tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl vettä
½ punasipulia
1 pieni tomaatti
kourallinen (pavun)ituja
1 rkl silputtua sitruunamelissaa
1 iso avokado
½ luomusitruunaa
merisuolaa, mustapippuria myllystä


Kastike

1 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl kreikkalaista jogurttia
½ luomulimettiä, raasta myös kuori
1/5 tl steviaa
merisuolaa, mustapippuria myllystä


  • Sekoita öljy, vesi, suola, pippuri, chili, inkivääri ja valkosipuli marinadiksi.

  • Lisää katkaravut ja anna niiden marinoitua jääkaapissa muiden ainesten valmistelun ajan.
  • Soseuta avokado karkeasti sitruunamelissan ja sitruunan kanssa
  • Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua punasipuli ja tomaatti.
  • Sekoita kastike
  • Levitä avokadosose pediksi.
  • Sekoita katkaravut, tomaatti ja punasipuli ja annostele seos avokadososeen päälle
  • Annostele päällimmäiseksi idut, tarjoa kastikkeen kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee