Haudutettu punakaali – helppoa ja herkullista
Etkö tiedä, mitä tekisit punakaalista? Kokeile herkullista kotitekoista haudutettua punakaalia! Sopii mahtavasti yhteen kinkun ja muun sianlihan kanssa.
Etkö tiedä, mitä tekisit punakaalista? Kokeile herkullista kotitekoista haudutettua punakaalia! Sopii mahtavasti yhteen kinkun ja muun sianlihan kanssa.
Haudutettu punakaali sopii talveen. Sitä on todella helppo tehdä itse, ja se maistuu herkulliselta esimerkiksi lihan lisukkeena. Lisäksi saat käyttöä kotimehulle!
Haudutettu punakaali valmistuu alle tunnissa, ja jos aika on kortilla, voit valmistaa sen jo edellisenä päivänä.
Vaikka punakaali on herkullinen salaattiaines, kannattaa kokeilla sitä lämpimiinkin ruokiin – vaikkapa juuri haudutettuna punakaalina.