Herkuttelijan dippikastikkeet, tahnat ja levitteet
Dippikastikkeet ja tahnat kohottavat tylsimmänkin juurespalan uusiin kulinaarisiin korkeuksiin. Kokeile herkullisia reseptejä.
Dippikastikkeet ja tahnat kohottavat tylsimmänkin juurespalan uusiin kulinaarisiin korkeuksiin. Kokeile herkullisia reseptejä.
Dippikastikkeet ja tahnat kohottavat arkisetkin ainekset uudelle tasolle.
Kokeile ohjeiden dippejä ja tahnoja myös leivällä, kasvistankojen kanssa tai kastikkeena lämpimille ruuille. Hummus sopii loistavasti erilaisten kasvisten kaveriksi.
Herkullisen maun mukana saat terveellisiä rasvoja ja vitamiineja!
Jos olet kreikkalaisen ruuan ja tzatzikin ystävä, kokeile tätä helppoa reseptiä. Tzatziki yhdistää nimittäin kreikkalaisen keittiön parhaat puolet yhteen herkulliseen kastikkeeseen.
Meksikolaiseen dippiin on lisätty granaattiomenan siemeniä makua tuomaan. Höystä guacamolella vaikka chili con/sin carne tai laita näkkileivän päälle.
Hernedipin pääainesosana ovat raikkaat herneet. Dippi sisältää siksi vain vähän energiaa, mutta runsaasti kuitua ja proteiinia, joten se pitää kylläisenä pidempään. Käytä hernedippiä vaikka kastikkeen korvikkeena, salaatissa tai ruislastujen kanssa herkutteluun.
Maukas paprikapesto sopii kalan kyytipojaksi tai tuomaan väriä ja makua ruisleivälle.
Raikasta vihreää dippiä voi käyttää tuomaan makua salaattiin tai leivän päällisenä.
Mieto munakoisotahna sopii vihannestikkujen, kuten varsisellerin ja porkkanan, kanssa dipattavaksi.
Valkopaputahna sopii käytettäväksi leivän päällä voin tai hummuksen sijasta.
Tavallinen ruisleipäkin nousee aivan uusiin ulottuvuuksiin, kun levität leivälle tätä pähkinäistä vesikrassipestoa.
Béarnaisekastike on yleensä melkoinen kaloripommi, mutta tällä kevyemmällä reseptillä voi nauttia herkkukastiketta useammin kaloreja laskematta. Lisäksi saat paprikaisen kastikkeen ja mausteisen tomaattikastikkeen reseptit.