Sauce verte

10 minuuttia
80 kcal

Monipuolinen sauce verte käy yhtä lailla lämpimän ruuan kuin salaatinkin kaveriksi ja myös levitteeksi leivälle.

Sauce verte

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2⅔ dl maustamatonta skyriä tai rahkaa
  • ⅔ rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • ⅔ rkl sitruunamehua
  • valkosipulin kynsi
  • 1⅓ rkl ruohosipulisilppua
  • 1⅓ rkl persiljasilppua (silopersiljaa)
  • 1⅓ rkl tillisilppua
  • 1⅓ rkl basilikasilppua
  • Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Sekoita skyriin/rahkaan öljy, sitruunamehu, raastettu tai murskattu valkosipuli ja yrtit.
  • Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.

VINKKI

  • Ripottele vihreän kastikkeen pinnalle murskattua viherpippuria ennen tarjollepanoa.
  • Tulisemman kastikkeen saat sekoittamalla siihen vielä vihreää chilipaprikaa.
  • Aasialaisen version saat vaihtamalla basilikan tuoreeseen korianteriin.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background