Paprikapesto

35 minuuttia
87/13 kcal

Sopii kalaruokien kastikkeeksi ja levitteeksi leiville.

Paprikapesto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 punaista paprikaa
  • 66 g kuorittuja manteleita
  • ⅔ rkl kylmäpuristettua oliivi- tai hasselpähkinäöljyä
  • 1⅓ valkosipulin kynttä
  • ⅔ rkl sitruunamehua
  • Tabascoa
  • Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Halkaise paprikat, poista siemenet.

  • Pane paprikat pellille alumiinifolion päälle kuori ylöspäin. Paahda grillivastuksen alla, kunnes kuori on musta. Jos uunissasi ei ole grillivastusta tai sen käyttö arveluttaa, paista paprikoita uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

  • Poista kuori. Paahda mantelit paistinpannussa ilman rasvaa.

  • Soseuta paprika, mantelit, öljy, valkosipuli ja sitruunamehu tehosekoittimessa.

  • Mausta tabascolla, suolalla ja pippurilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background