Munakoisotahna

Välimeren etelälaidan makuja dipiksi, levitteeksi ja kasvis- ja kanaruokien kastikkeeksi. Kokeile myös dippinä varsisellerin ja porkkanatikkujen kanssa.

maanantai 28. tammikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Munakoisotahna

3-4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 1 tunti

Aika yhteensä: 65 minuuttia

AINEKSET

2 munakoisoa

100 g saksanpähkinöitä

2 rkl sitruunamehua

3 valkosipulin kynttä

3 rkl kylmäpuristettua oliivi- tai saksanpähkinäöljyä

Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Paista munakoisoja 200-asteisessa uunissa 1 tunti.
  • Paahda pähkinät paistinpannussa ilman rasvaa.
  • Halkaise munakoisot ja raaputa sisus kulhoon.
  • Soseuta sisus, pähkinät, sitruunamehu valkosipuli ja öljy.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 103/16 kcal

Proteiinia: 2/0,3 g

Rasvaa: 8,7/1,3 g

Hiilihydraattia: 6/0,9 g

Kuitua: 2,5/0,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee