Vesikrassipesto

Pähkinä-vesikrassipesto sopii leipiin ja kastikkeeksi sekä salaateille että kalalle tai kanalle.

tiistai 29. tammikuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Vesikrassipesto

3-4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 5 minuuttia

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

50 g cashewpähkinöitä

3 ruukullista vesikrassia

2 valkosipulin kynttä

1 rkl sitruunamehua

3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä

50 g parmesaaniraastetta

Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Paahda pähkinöitä ilman rasvaa ja soseuta ne krassin, valkosipulin, sitruunamehun, öljyn ja juuston kanssa tehosekoittimessa.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 421/63 kcal

Proteiinia: 14,5/2,2 g

Rasvaa: 36,4/5,5 g

Hiilihydraattia: 10,6/1,6 g

Kuitua: 0,5/0,1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee