Valkopaputahna

9 tuntia
170/26 kcal

Valkopaputahna sopii erityisen hyvin leivälle tai hummuksen sijasta.

Valkopaputahna

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g valkopapuja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ⅓ dl sitruunamehua
  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Merisuolaa, pippuria myllystä

Valmistus

  • Huuhtele pavut ja liota niitä vedessä jääkaapissa 8 tuntia.

  • Huuhtele uudelleen ja keitä uudessa vedessä 45 min.

  • Soseuta pavut, ½ dl keitinvettä, valkosipuli, sitruunamehu ja öljy tehosekoittimessa.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background