Terveellisiä reseptejä Valkopaput... Valkopaputahna 9 tuntia 170/26 kcal Valkopaputahna sopii erityisen hyvin leivälle tai hummuksen sijasta. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 28. tammikuuta 2014 Valkopaputahna Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 66 g valkopapuja 2 valkosipulin kynttä ⅓ dl sitruunamehua 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä Merisuolaa, pippuria myllystä Valmistus Huuhtele pavut ja liota niitä vedessä jääkaapissa 8 tuntia. Huuhtele uudelleen ja keitä uudessa vedessä 45 min. Soseuta pavut, ½ dl keitinvettä, valkosipuli, sitruunamehu ja öljy tehosekoittimessa. Mausta suolalla ja pippurilla.