Valkopaputahna

9 tuntia
170/26 kcal

Valkopaputahna sopii erityisen hyvin leivälle tai hummuksen sijasta.

Valkopaputahna

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 66 g valkopapuja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ⅓ dl sitruunamehua
  • 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Merisuolaa, pippuria myllystä

Valmistus

  • Huuhtele pavut ja liota niitä vedessä jääkaapissa 8 tuntia.

  • Huuhtele uudelleen ja keitä uudessa vedessä 45 min.

  • Soseuta pavut, ½ dl keitinvettä, valkosipuli, sitruunamehu ja öljy tehosekoittimessa.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background