Hyvästi rasva – tervetuloa lihakset

8 viikon bootcampin myötä sanot hyvästi rasvalle ja tervetuloa lihaksille. Jos haluaisit päästä kehosi ylimääräisestä rasvasta eroon ja hankkia tilalle lihasvoimaa, kokeile Karinan ja Sabrinan tavoin KUNTO PLUSsan bootcamp-ohjelmaa, joka keskittyy tehokkaaseen lihaskuntotreeniin ja terveelliseen ja kylläisenä pitävään ruokavalioon.

Kaksi naista kädessään vihanneksia ja käsipainot

Karina ja Sabrina sanovat hyvästit rasvalle ja tervetuloa lihaksille

© Jakob Helbig

Voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, kun lupaamme, että voit karistaa kehosta rasvaa ja hankkia tilalle lihaksia. Mutta se ON todellakin mahdollista, kunhan apuna on kahdeksan viikon ohjelma ja runsaasti motivaatiota. KUNTO PLUS tarjoaa siis ohjelman, mutta sinusta itsestäsi on kiinni sen noudattaminen.

Lihasten vahvistaminen edellyttää 3–4 lihaskuntotreeniä viikossa, ja rasvasta eroon pääseminen vaatii aterioiden koostamista niin, että syöt itsesi kylläiseksi aterioilla, jotka sisältävät aiempaa vähemmän energiaa. Ohjelmaa noudattamalla olet kahdeksan viikon jälkeen hoikempi ja vahvempi ja myös voit paremmin.

Videotreeni

Tule mukaan! KUNTO PLUSsan yksinkertainen kotitreenitreeniohjelma videona!

Ohjelma on helppo käydä läpi tekemällä samoin kuin KUNTO PLUSsan treeniohjaaja videolla. Havainnollista ja selkeää!

TREENIVIDEOT TÄÄLTÄ

6 hyvää syytä bootcampin noudattamiseen

  • Liiallinen rasvan määrä elimistössä on terveysriski ja altistaa elintasosairauksille – erityisesti, jos rasva on varastoitunut sisäelinten ympärille.
  • Mitä suuremmat lihakset, sitä suurempi energiankulutus, ja lisäksi rasvanpoltto tehostuu.
  • Aktiivinen elämäntapa vahvistaa kehoa ja antaa uutta virtaa ja vireyttä myös arkeen.
  • Treeni kohottaa mielialaa, kun elimistössä vapautuu serotoniinia ja dopamiinia liikunnan ja hikoilun aikana. Treenin aikana elimistössä vapautuu myös endorfiineja, jotka tuottavat hyvänolontunnetta.
  • Saat myös paremmat yöunet, kun lihakset rentoutuvat tehokkaammin jouduttuaan päivän aikana töihin. Koko kehon lihasten käyttö pelkän aivotyön sijaan tuottaa luontaisen väsymyksen tunteen.
  • Kun teet jotain, mikä tekee sinulle hyvää, vahvistat samalla myös mielenterveyttäsi. Olet tyytyväisempi omaan kehoosi, kun huomaat, että se jaksaa työskennellä enemmän ja pidempään. Peilistä näkyvä hoikempi olemus kohottaa myös mielialaa, jolloin olet helpommin sovussa itsesi ja kehosi kanssa.

Toivottavasti nämä hyvät syyt innostavat sinut mukaan kokeilemaan bootcamp-ohjelmaamme, jonka avulla saat aloitettua tehokkaat treenirutiinit ja rukattua ravitsemusta terveellisempään suuntaan. Muista, että terveisiin elintapoihin kuuluvat myös hyvä yöuni ja stressin välttäminen.