8 viikon bootcamp: "Olen entistä vahvempi"

8 viikon bootcampin aikana Karinan keho vahvistui ja hän oppi kieltäytymään houkutuksista. Lue lisää Karinan kokemuksista.

Nainen poseeraa kameralle

KARINA – 8 viikon bootcampin jälkeen.

© Jakob Helbig

KARINA, 35

On ihanaa huomata olevansa entistä vahvempi

Karinan paras vinkki

Lähde täysillä mukaan! Oikea asenne on tärkeintä hyvien tulosten saavuttamisessa.

Miksi halusit muokata vartaloasi?

Olin ollut tyytymätön kehooni jo pitkän aikaa, koska kiloja oli kertynyt. Kun taas kerran valitin vartaloani, mieheni totesi, että minun täytyy ryhtyä sanoista tekoihin tai lopettaa valittaminen ja olla tyytyväinen omaan ulkonäkööni. Innostuin bootcamp-ohjelmasta toden teolla, ja tuloksia on tosiaan tullut.

Mikä oli vaikeinta?

Vaikeinta oli luopua alkoholista. Olen nautiskelija, eikä mikään ole ihanampaa kuin lasi hyvää punaviiniä tai kuohuviiniä yhdessä hyvän ruoan kanssa.

Mistä olet iloinen tässä prosessissa?

Olen oppinut, että tietyistä asioista voi kieltäytyä. Olen huomannut, että pystyn vastustamaan kiusauksia ja ymmärtänyt myös sen, että tuloksia ei tule, jos ei ole valmis luopumaan mistään.

Mikä muutoksessa ilahduttaa sinua eniten?

Se, että kehostani on karissut senttejä sieltä täältä. Motivaatio vain kasvaa, kun näkee, että ponnistelut tuottavat tulosta. Oli myös hauska huomata, että harjoitteista tulee helpompia sitä mukaa, kun voimat kasvavat. Lisäksi olen nyt huomattavasti energisempi, ja mielialani on kohentunut painon putoamisen myötä.

Miten pidit motivaatiota yllä ohjelman aikana?

Suurin motivaation lähde minulle olivat ennen ohjelman alkua otetut valokuvat, joissa todella näkyi se, kuinka paljon painoa minulle oli kertynyt. Ennen-kuvat ovat olleet mahtava motivaattori niinä päivinä, kun olo on tuntunut liian väsyneeltä treenaamiseen. Silloin olen katsonut kuviani ja sitä kautta tavoite on taas ollut selvänä mielessäni.

Noudatatko uusia elintapojasi vielä ohjelman jälkeenkin?

Tasapainon löytäminen bootcampin päättymisen jälkeen on ollut hieman vaikeaa. Yritän arkena syödä terveellisesti ja treenata, ja viikonloppuisin olen antanut itselleni luvan syödä hyvää ruokaa ja juoda lasin kuohuviiniä.

Nainen sivulta

KARINA 8 VIIKON JÄLKEEN – Ennen ja jälkeen.

© Jakob Helbig