Anna kehollesi uusi alku

KUNTO PLUSsan Uusi alku -verkkovalmennuksen perustana ovat kuusi periaatetta, joiden avulla saat aikaan kestävän muutoksen ruokailutottumuksiisi ja muihin elintapoihisi. Kyseessä ei siis ole laihdutuskuuri vaan kokonaisvaltainen ravitsemuksen muutos. Voit itse tehdä joustavasti valintoja oman jaksamisesi ja elämäntyylisi mukaan.

Nainen valmistaa terveellistä ruokaa

EROON MAKEANHIMOSTA JA VIREÄMPI OLO – näin kolme osallistujaa kuvailevat Uusi alku -ohjelman tuloksia.

© wichmann+bendtsen

Tiedät varmaan oikein hyvin, mikä ruoka olisi terveellistä, mutta silti usein tulee ostettua ja syötyä kaikenlaista muuta, ja superfoodit tahtovat jäädä kaappiin. Ehkä olet kokeillut erilaisia laihdutuskuureja, ja arjen palattua kilotkin ovat tulleet takaisin.

Me tarjoamme jotain aivan uutta: Uusi alku ei ole mikään kuuri vaan elämäntapojen muutos.

Uusi alku käsittää kuusi yksinkertaista periaatetta, joita noudattamalla muutat elintapasi pysyvästi terveellisiksi. Niiden avulla voit laihtua, saada lisää vireyttä, päästä makeanhimosta, edistää ruuansulatustasi, saada vatsan voimaan paremmin ja vahvistaa vastustuskykyäsi. Tulokset ovat kiinni vain siitä, miten säntillisesti noudatat periaatteita. Parasta kaikessa on se, että Uusi alku on joustava, saat syödä kylliksesi ja periaatteet on helppo ottaa osaksi tavallista arkea.

12 000 ihmistä on jo osallistunut KUNTO PLUSsan Uusi alku -verkko-ohjelmaan – ja havainnut sen toimivaksi. Lue lisää KUNTO PLUSsan Uudesta alusta täältä!

Kristiina on pudottanut ohjelman avulla kahdeksan kiloa, päässyt eroon makeanhimostaan ja saanut lisää vireyttä arkeen. Lue lisää Kristiinan kokemasta muutoksesta alta ja tutustu samalla kahden muunkin osallistujan kokemuksiin ohjelmasta.

Voisiko ohjelma hyödyttää sinuakin? Osallistu Uusi alku -ohjelmaan täällä!